Точност честотен преобразувател напрежение модул LM331 12-битов цифрово разрешение F&V
  • New

Точност честотен преобразувател напрежение модул LM331 12-битов цифрово разрешение F&V

BGN 30.38

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

вносни такси : данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. И изходът е в състояние да управлява 3 много TTL, или високо напрежение на изхода до 40 V, но е защитена срещу късо съединение и срещу VCC.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
Най-интересни : машина за висока точност преобразувател на напрежение в ток-честотата на LM331 F/V и конвертиране на V / F с помощта на Lm331 рентабилен чип Америка NS lm331 интегриран може да се използва като точен преобразувател честота-напрежение, ток на много висока точност на преобразуване широк динамичен обхват (максимум 100d B) добра линейност (максимум 0. В допълнение, честотата на преобразувател на напрежение в честота с захранван от батерии могат лесно да бъдат отклонени чрез прост фотоизолятор, за да се осигури изолация от високи нива на синфазного режим. Освен това, LM131 A/LM231 A/LM331 A достига нов високото ниво на точност в зависимост от температурата, която може да бъде постигната единствено с помощта на скъпо струващи модули за преобразуване на напрежение в честота. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2. за Русия CU TRANS ship way, таксата включва
7. Изход, когато се използва като инвертор на напрежение в честота е поредица от импулси с честота, точно пропорционален на приложенному входящата напрежение. в противен случай ние не можем да предяви иск за обезщетение от куриери. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).01% пакетът включва
1× модул
За получаване на съответните кабели и конектори, Моля, щракнете : общо описание
Семейството на преобразувател на напрежение в честота LM131/LM231/LM331 идеален за използване на прости, евтини схеми за аналогово-цифрово преобразуване, точност преобразуване на честотата на напрежението, дългосрочен интеграция, линейна честотна модулация или демодулация и много други функции. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
Рекламации И Връщане На Парични Средства :
1.Трябва да се провери външния вид на продукт (и тръба) за безопасност, преди да подпише разписка. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.
Характеристики на чипа гарантирано линейност 0.
Гаранция :
1. Lm131/LM231/LM331 използва нова temperaturecompensated band-gap reference circuit, за да се гарантира изключителна прецизност в целия диапазон на работната температура при източниците на захранване до 4,0 Век Прецизна схема таймер е с ниски токове пристрастия, без влошаване по-бърза реакция, която е необходима за преобразуване на напрежение в честота 100 khz. Често ние декларираме цена по-далеч от реалната цена, ако ви трябва, моля, свържете се с нас, за да публикувате или електронна поща, за да обсъдят на митническата декларация.

Пакет:
ДА
Максимална Мощност На Канал:
никаква власт
търговска марка:
Nobsound