3 бр автоматично лейка пот бяла смола, саксии за цветя, диаметър на отвора 18 см и височина 20 см, л
  • New

3 бр автоматично лейка пот бяла смола, саксии за цветя, диаметър на отвора 18 см и височина 20 см, л

BGN 17.00
BGN 18.91

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Самополивающиеся саксии уверете се, че растенията се нуждаят от достатъчно количество вода, и те заемат дни, и вие не трябва често да се полива. Пълнете до 10 дни за една пъти.
Този умен самополивающийся пот може да ви помогне да се грижи за вашето растение, когато пътувате в продължение на няколко дни или на улицата.
Моля, обърнете внимание, че поливането не трябва да се превишава в количката, иначе това ще доведе до унищожаване на растения,
Име на продукта : саксии катран
Прилагането Сценарии : градина, тераса, залесяване, офис, мебели за дома, домашно садовничать, търговски центрове, хотели
Добавете лесен и модерен стил, за да се грижи за вашите растения с помощта на самополивающихся саксии. Интересни и атрактивни градинари декоративни и функционални, благодарение на двуетажни легла дизайн, който позволява на излишната вода да се съхранява на дъното на този sativum на саксията и да се насладите на вашето растение е необходимо.
Саксии са били пълни с вода, а след това продължило в продължение на няколко дни, без да се всяко по-нататъшно внимание. Самополивающиеся тенджери осигуряват най-добрата циркулация на въздуха за здрави корени. Този умен градинар може да ви помогне да се грижите за вашите растения в продължение на няколко дни или в командировка.
цвят : бял
материал : смола
размер : номер M,
диаметър на отвора : 18 см
височина : 20 см
Съдържание на пакета : 3 * смола саксия
Растенията не са включени в комплекта
Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.
Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различно от истинските неща. Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.