RASIM пълен кръг Диамант живопис бродерия портрети, живопис Met Steentjes кръстат бод кристали Broderie хоби Diamant
  • New

RASIM пълен кръг Диамант живопис бродерия портрети, живопис Met Steentjes кръстат бод кристали Broderie хоби Diamant

BGN 7.00
BGN 14.08

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

поставете кръг края на точка пера в точка цимент (силно натиснете надолу, за да цимент остана на място). В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. заплитания нужда от плоски срещу чисти, без пукнатини. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо. вижте цвета на диаманта, смола, разположен в ред кодиране. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи. приятели на Руската Федерация трябва да осигури почти на паспорт информация при изпращане на Premium Доставка, SPSR и Pony Express. И ако искате общ поглед върху влиянието на всеки размер, а след това следващото изображение само за справка.
Обикновено са сложни цветни изображения с фини детайли изискват по-голям размер, за да се изрази ' и детайли. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. свалям частично филм и инсталиране на Диамант върху платно според съответното номер.за обособяването на добра фигура в чертежите, задръжте сортированный масив, монтирани на самолета материала по-горе.И има разлика между размера на платното и размер на изображението. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване. за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка)
["Направи си сам" диамантена живопис характеристика]
1. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка. Обърнете се към сравнителна таблица на платно, за да се определи всяка стая диамант и съответния отпечатан номер върху платно.
Скъпи приятели, поради ефекта на малък размер, това не е чудесно, това е само за забавление на децата и практика на начинаещи. използвайте кръгла край на дръжката, за да вмъкнете диамант и леко натиснете надолу, за да премахнете всеки допълнителен цимент.Ако не получавате своята стока, в рамките на 30 дни, ние можем да ви върне парите, ако искате. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си.
- Търговска марка : RASIM Cube Diamond Живопис-функция : кръгла диамантена живопис-материал : 2.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1.за да създадете идеална алмазную живопис, рисунки, събрани заедно на едно място, всяка редица от символи, които не трябва да остане застрявшими диаманти. Квадратен диамант не е красив и лесно пада голяма част от нашите картини-това е кръгла тренировки diamonid картина кръстат бод ние продаваме размера на изображението .Ако приклеиваете Диамант до неправилно име на картинката, премахване на диамант с помощта на пинсета. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в смола тренировки за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефект на тренировки, Благодаря ви за вашето разбиране! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Размер:
20x30cm, 30x45cm, 40x60cm, 50x75cm, 60x90cm
Стил:
Европа
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
търговска марка:
Oli
Материал:
Смола
Форма:
Единична стая
Форма На Диаманта:
Кръг
Брой цветове:
1-30
Вид На Модела:
Портрет
Рамка:
No
инструмент:
Scatter пробиване дръжка, Пробиване мръсотия, чиния.
Вид на набор от диамантената живопис:
направи си сам диамантена живопис тема
Метод Комплекти За Бродерия:
Пълен Вид На Бродерия
Видове:
3D Диамантена бродерия ръкоделие живопис кръст Бод
Размер:
See Details
Воспользуйся:
стени стикери за декорация на дома
Модел Numbe:
LL310
Видове 1:
Диамантена Живопис Кръст Бод
Видове 2:
диамантена бродерия
Видове 3:
Комплекти За Бродерия Със Собствените Си Ръце