Вграден APM Flight Control Upper Board LED Highlight GPS Light Отключи Light за квадрокоптера F450 Drone
  • New

Вграден APM Flight Control Upper Board LED Highlight GPS Light Отключи Light за квадрокоптера F450 Drone

BGN 54.61

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Детайл
Вграден APM Flight Control Upper Board LED Highlight GPS Light Отключи Light за квадрокоптера F450 Drone
Тегло : 70,9 г заедно с кутията
продуктовата носи етикет за услугата :
Специалната такса за управление на полета F450 * 1
Мини-виртуална линия * 1
1. на борда има вграден APM flight control цветна подсветка led светлини, особено през нощта полет, осветлението е много красиво и ясно, изберете GPS светлина, изберете отключи light one, на предишния индикатор, APM слаб, има не знам, когато няма за отключване и заключване, GPS не е търсене на звезди позициониране не знам. Подобрено осветление може да се види в рамките на 10 метра е ясно.
2. вместо предишните инсталирана на борда на шок плоча и здраво фиксирани пластмасови система за управление на полета сложен начин, в миналото затяга в горната част на капака, е трудно да се постигне ниво на управление на полета, управлението на полета не е приятен хоризонтални вътрешни данни грешки жироскоп, така че самолет ще лети странично небалансирани ситуации.
3.в средата на дъската, ние разработихме и малка черна капак от пластмаса материал, със силна твърдост, цялата дебелина 1,5 мм каплеустойчивые функции, които могат защита на електронните компоненти във вътрешността не са повредени, особено начинаещ, да лети, когато е сива машина духа, той може ефективно да защити електронни компоненти вътре.
4. сигналната линия ESC, пряко възложена на всяка ръка, може да бъде директно включен, има запазени подложки, които можете да персонализирате директно на сигнал захранващ кабел, спирането над nuts ще бъде по-здрав.
5. страна на дъската с интерфейс USB пренос на, веднага в дъската могат да се прехвърлят върху връзка, USB порт, много силен.
6.на приемника има такса за поставяне на мини-osd. Цифров. Позицията на зададено измерване на ток. Вътрешни слотове може да се заключва с помощта на кабелни основи.
7. Всички части APM2. 5 2.6 2.8 са общи с тази специална платка за управление на полета F450, на борда има стандартен интерфейс субинструкций тълкуване, за да се улесни лесно разбиране.
Съвети :
1 Използвайте амперметър за хранене, за да махнете капака на джъмпери JP1, използвайте ESC, за свързване на капака на джъмпери JP1, покриване на скок, трябва да бъдат запазени.
2 открит полет колкото е възможно по-далеч в открито поле, отключване преди да приемете GPS, за да види, има ли спътник търсене на местоположение, от синя светлина, който получи звезда. GPS-позициониране трябва да отделим по-рано, защото за управление на полета-това е първият път, в памет на координатите на точка на възстановяване. Отключване на червена дълга светлина означава отключване, червена светлина бавно да мига, означава блокиран. Затова, когато един играч се приземи на земята, автомобилът беглец пепел трябва да бъде заключена, преди да може да се затвори. Ако той не бъде блокиран, самолет с дистанционно управление започне да излиза от контрол. Обратен режим внезапно се увеличава на 15 метра и да навреди на хората не е редно

търговска марка:
LDARC
Материал:
Композиционен Материал
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Приемници
Атрибути пълно с:
Монтаж
Принадлежности За Инструменти:
Категория Събрание
За Тип Превозно Средство:
Самолети
Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
RC Parts & Ркц:
управление на полета
Актуализация На Части / Аксесоари:
управление на полета