дънната платка на лаптопа за MBX-243 DDR3 system mainboard, напълно тествани
  • New

дънната платка на лаптопа за MBX-243 DDR3 system mainboard, напълно тествани

BGN 163.15

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Бележки Към Закупуване На
(Моля, внимателно прочетете преди да поръчате. След като направите поръчка, това означава, че сте съгласни с правилата на нашия магазин.)
1. MLLSE-това е запазената марка на нашата компания.
2. условия на доставка FOB Шенжен, ние не поемаме никакви тарифи, причинени от страната на дестинация. Но ние можем да следваме вашата заявка напишете ниска цена като се обяви значение за митниците.
3. батерията е установен стока при доставка. Ние ще го кога ще изпратим пратката.
4. параметри на продукта може и да не са верни, моля, използвайте данните на официалния сайт като стандарт или се обърнете към центъра за обслужване на клиенти.
5. продуктът се използва (или ремонтирана), не измеряйте му по новите стандарти. По повърхността На продукта могат да бъдат драскотини, но това по никакъв начин няма да повлияе на използването му. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде най-добрия вариант.
6.ние упакуем парцел силно (не оригинален / на Дребно пакет, който не може да пострада от далечни разстояния на транспортиране).
7. очакваното време на пристигането си е само за ваша информация, моля, обърнете се към крайния срок за доставка на Ali Express.
8. моля, проверете парцел, преди да подпишете. Моля, откажете се подпише, ако не сте доволни от стоката (например, марката, външния вид, повреда и така нататък). След като подпишете колет, това означава, че сте съгласни със състоянието на стоката (ние ще предоставим на гаранция, ако има някакви проблеми с функцията). Ако увреждане на открит след получаване на стоката, моля, дайте пълно доказателство за увреждане, издадено от распакованной видео-и логистична компания. Ако не може да осигури доказателства за щети, вие няма да можете да получите обезщетение.
9.без нашето разрешение, моля, не инсталирайте и не разбиване на продукта. След като сте перемонтируете или разберете го, или опция гаранция на етикета ще е повреден, ние няма да предоставяме никаква гаранция или връщане на парите.
10.по някаква причина, ако искате пълно възстановяване на парите си, трябва да го изпратите обратно към нас. Ние не приемаме никаква причина за безусловно пълно връщане на парите. Ако не сте съгласни, моля, не правете резервация.
дънната платка на лаптопа за MBX-243 DDR3 system mainboard, напълно тествани

Чипсет:
NVIDIA
Приложение:
Лаптоп
Пристанища:
Локална мрежа
Тип На Паметта:
DDR3
търговска марка:
MLLSE
Тип Гнездо:
PGA 989
Номер На Модела:
mbx-243
С процесор:
No
Състоянието На Продукта:
Използван от
Пакет:
No
чипс:
Друго
Тип Гнездо:
Друго