24 цвят на 12 мл тръба акрилна боя набор от цвета на ноктите стъкло художествена живопис водоустойчива боя за тъкани рисуване инструменти за деца DIY
  • New

24 цвят на 12 мл тръба акрилна боя набор от цвета на ноктите стъкло художествена живопис водоустойчива боя за тъкани рисуване

BGN 28.80

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Спецификация :
1. Нето тегло : 12 грама тегло нето в епруветка
2. Брой : 24
3. Цвят : 24 Различни Цветове
Пакетът включва :
1 x 24 цветове боя тръба
Едно използване на акрилна боя : стенни картини
Когато първата стена се оцветява фоновия слой на стената, за да направите, е да рисува по стените като цяло, на фона на картината може да бъдат избрани, професионални умения, можете да използвате акрилни бои, рисувани директно в съответствие с чертеж, никакви специализирани умения , можете да копирате за чертане в съответствие със стената с молив, а след това на цвят, или с помощта на слайдове проект за рисуване директно върху стената, а след това боя.
Второто приложение акрилни бои : ръчно рисувани дрехи
Акрилна вода се отмиват, но те ще изготви дебели пукнатини в корпуса, така че използвайте акриловую боя, за да оцветите разредител, друга колкото се може по-чист прозрачен цвят.
Три прилагане на акрилна боя : ръчно рисувани обувки
Ръчно рисувани обувки, за да се обърне внимание на избора на инструмент, защото акрилна боя в процеса на боядисване, лесно изсъхва, пише слеживающимся, нарисованным доста тънък модел, така че някои от най-добрите варианти за избор на тънка дръжка кука линия кука добра първа линия модел кликнете върху единица площ Тяньту в противен случай не извадете дръжката боядисани линии изведнъж фино до грубо изведнъж груб модел е боядисан грозно.
Прилагане на четири акрилна боя : нокти
При прехвърляне на ноктите метод акварели и това е почти, но този не си е позволявала. Трябва да бъдете в безопасност и сигурност на слоя от леки масла.
Има нужда, се добавя вода, но имайте предвид, че концентрацията на картини не е прекалено тънка, твърде дебела, направена бързо дебют на пистата.

търговска марка:
Любов·Благодаря
Номер На Модела:
24
Опаковка:
Комплект
малярная сряда:
Платно, Хартия
Тип:
Акрилни Бои