Древни бронзови накити вдигна статуя от чист бронз стомна осем безсмъртни
  • New

Древни бронзови накити вдигна статуя от чист бронз стомна осем безсмъртни

BGN 88.00
BGN 127.98

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално.
И ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и/или проблеми. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или препоръчват на нас!!
Предмети, които ние продаваме, - това е всичко, на оригиналните недвижими елементи на формата.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни .Това е най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай. Ние ще го доставим възможно най-скоро. Голямо съкровище на изкуството! Това е много вкусно занаят.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача.

Успех и късмет на търговията
.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1 - 2 РАБОТНИ дни за доставка. Искам да, ако има нещо-нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство.
Правилата на връщане :
7 дни 100% гаранция за връщане на парите в случай на нужда. Тя е с изискана форма и характерен стил. Но понякога това се случва. Имаме си магазин в Китай.
Обслужване на клиенти :
Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Древни бронзови накити чиста Бронзова релефна статуя на осем Безсмъртни размер на стомната : [размер] : дете висок 17 см, широк : 12 см [тегло] : 860 грама
За нас :
Всички стоки са насърчаване на продажбите в магазина ми.
1) Продуктът не отговаря на описанието сигурно :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на връщане на парите);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив. Ние ще отидем през Китай Хонг конг въздушна парцел или електронна поща Бао по пощата до вас. Така че, ако вие предлагате стоки и плащат за тях. Ние ги събираме от личен колектор.Кораб в САЩ 7-15 дни. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения. Имаме тук присъства на събиране на стоката, ние си имаме хора, които излизат и се събират тези неща.

Тема:
Талисман
Материал:
Мед
Регионална Функция:
Китай
Материал:
Сребро