Естествен истински стар нефрит ями цветя, плаващи jadeite nephrite нефритови гривна гривна гривна
  • New

Естествен истински стар нефрит ями цветя, плаващи jadeite nephrite нефритови гривна гривна гривна

BGN 32.00
BGN 46.40

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ние ги събираме от личен колектор. Ние ще отидем през Китай Хонг конг въздушна парцел или електронна поща Бао по пощата до вас.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или препоръчват на нас!!
Предмети, които ние продаваме, - това е всичко, на оригиналните недвижими елементи на формата.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1 - 2 РАБОТНИ дни за доставка. Ние ще го доставим възможно най-скоро. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения. Но понякога това се случва.
Правилата на връщане :
7 дни 100% гаранция за връщане на парите в случай на нужда. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви служи най-добре.Кораб в САЩ 7-15 дни. Тя е с изискана форма и характерен стил. Имаме тук присъства на събиране на стоката, ние си имаме хора, които излизат и се събират тези неща.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача. Така че, ако вие предлагате стоки и плащат за тях.
И ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и/или проблеми. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство.
1) Продуктът не отговаря на описанието сигурно :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на връщане на парите);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура.
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално.

Успех и късмет на търговията
. Искам да, ако има нещо-нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни . Имаме си магазин в Китай.Това е най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай.
Обслужване на клиенти :
Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Голямо съкровище на изкуството! Това е много вкусно занаят. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив.Естествен истински стар нефрит ями цветя, плаващи jadeite nephrite нефритови гривна гривна гривна
Размер : вътрешен диаметър 54-62мм
Всички стоки са насърчаване на продажбите в магазина ми.

Материал:
Органичен Материал
търговска марка:
МЯО ЯН ГОНГ И
Стил:
Народно Творчество
Тема:
Цвете