Черен универсален мотоциклет преминете 12V-48V фарове off / on бутон превключвател меден проводник вашия мотор волана светлина водоустойчив ключ
  • New

Черен универсален мотоциклет преминете 12V-48V фарове off / on бутон превключвател меден проводник вашия мотор волана светлина

BGN 4.00
BGN 5.22

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Характеристики :
1. адаптируйтесь на повечето мотоциклети
2. Има два слота, които са лесни за инсталиране
3. тел 70 см, може да бъде инсталиран навсякъде на вашия мотоциклет
4. Може да се използва като универсално фенер за мобилни устройства, опасни лампи и за включване / изключване на изхода на храна
5. смогите да се използва за мотоциклети, атв, самокатов или моторни шейни
6. смогите да се използва като двоен внезапно премина под специални пътни условия, ако някои мотори не са функция предупредителни светлини
Спецификация :
1. Цвят : черно и червено
2. стандартна номинальность : DC12 V / 10 A
3. диаметър на монтаж на волана : около 22 ~ 25 мм или 7/8 инча
4. Дължина на кабела : 70 см / 27.56 инча
5. Брой : 1
Оферта : моля, намерете специалист или завод за ремонт на мотоциклети, за да го инсталирате.
Условия За Доставка :
Стока ще бъде изпратена от Китай, след получаване на вашето пълно плащане
Ние също можем да изпратим на стоки чрез експресна услуга, като DHL, EMS, ако сте готови да платят допълнителна такса. За повече информация, моля, свържете се с нас по електронната поща.
Бележки :
1.ние да изпрати стоката на адрес . Моля, уверете се, че вашият адрес в съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.
2.изображенията са само за справка. Моля, вземете продукта, който получавате като стандарт.
3.моля, въведете вашите лични изисквания, като например цвят, опаковки, цената на декларация и т.н., в съобщение на paypal, когато ни плащате.
4.ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и т.н.
5.Като купувач, е ваше задължение да плати данъка, когато правите поръчка от чужбина. Нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси. условия за плащане :
1.ние приемаме само Alipay и да го изпрати на продукт (и) по проверенному адрес Alipay
2.ако натоварването на адрес . Моля, уверете се, че вашият адрес в съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.
4.нашата цена не включва данъци, ДДС или други скрити такси.
5.ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и др Правилата на връщане :
1.Ние трябва да ги обменят на продукт(и) в рамките на 14 дни след като сте го получили, ако той е повреден. Възстановяванията трябва да разполага с цялата оригинална опаковка и аксесоари.
2. купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка, и ние ще направим замяна, или на кредит, в зависимост от нашите запаси
3.задържан блок(Ите) и открити дефектни ще бъдат върнати за сметка на купувача. Доставка, обработка, застрахователни премии не подлежат на връщане.
4. рекламации след този срок няма да бъдат приемани

търговска марка:
R QIANKONG
Тип Елемент:
В Събирането На Прожекторите
Мощност:
12W
Цвят:
Черен
Съдържание на пакета :
За вашия мотор всички автомобили
Тегло:
0.037
Пакетът включва:
1 чифт
Материал :
Пластмаса