1000 г овен от естествен кварцов кристал светло син флуорит точка за изцеление
  • New

1000 г овен от естествен кварцов кристал светло син флуорит точка за изцеление

BGN 81.58

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

по-евтино и по-бързо)
2. въздушна доставка (въздушна доставка отнема около 15-20 дни,по-бързо, но по-скъпо)
3. най-бързият но много скъп)
4. Ние предлагаме няколко възможности за доставка, както следва :
1.
Доставка И Обработка На Товари
* Детайл ще бъде потопен от стълба на стълба на стандартен международен превоз на товари (с проследяване на номера). След като направи, моля, пишете Ми за комбинирано фактури, ако аз още не е направила това.
* Международни купувачи моля забележете вносни мита, тягла и задължения, които не са включени в задълженията на цените или перевозкы на пратката деталя. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако вие направите един общ плащане.
Правила за връщане
* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага. Моля, уверете се, че сте изпратили имейл на правилния адрес за електронна поща. Моля, изчакайте, докато всички търгове ще се изчерпи.
Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с мен. морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чака толкова дълго около 2 месеца. Тези отговорности отговорност на купувача. най-евтиният, но е много бавно)
Комбинирана Доставка
* Щастлив съм да комбинирате доставка за теми, выигранным / закупени в рамките на 7 дни. Моля, уверете се, че адресът е" изпращане " на вашата сметка, набирателна е правилен. * Върнати детайли трябва да бъдат в оригиналната опаковка & в как-потопен условия, не са износени или променени. Ако имате нужда от превоз на товари EMS, ад се чувстват свободни да се свържете аз. Подробности могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на за връщане на 100% . Ако пратката е изгубена по пощата, мога да я изпратите отново или да изпратите пълен парите обратно.
Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари.
* Можете да получите 15% отстъпка за доставка.
* Изпращам в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането. Доставка ЕМС (ЕМС отнема около 6-10 дни. Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.
Изпращам колети поща на Китай. Той обикновено пристигат в рамките на 30 работни дни. корабоплаването SAL (корабоплаването SAL отнема около 18-30 дни.
Аз отговарям на имейли 7 дни в седмицата. Аз съм готов да реши всеки проблем с моите клиенти.
Точка Обясни Име
Материал
естествен кварцов кристал тегло 1000 g Дължина mm Ширина mm Височина mm плащане
* Плащането се извършва в рамките на 7 дни след края на търговията.
Условия
Стоки се изпращат в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането. Ако не можете да получите от мен отговор в продължение на 2 дни, това означава, че ние не можем да получите на вашата електронна поща.

търговска марка:
gagny
Тема:
Талисман