Разстройства На Възприятието На Устната Кухина Рехабилитация Функция На Езика Масажор Език На Хората С Увреждания Преводачи Здравеопазване Инсулт, Заболявания Н?
  • New

Разстройства На Възприятието На Устната Кухина Рехабилитация Функция На Езика Масажор Език На Хората С Увреждания Преводачи

BGN 40.00
BGN 50.00

Наличност
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повторете упражнението 10 до 20 пъти (както е показано на фиг.
Тренировка на мускулите на езика
Цел : разширяване на обхвата на дейността на езика, засилване на мускулната сила и гъвкавост на езика,повишаване на способността на езика да се контролира и изпраща хранителна група. Повторете упражнението 10 до 20 пъти
Устата на предната група на спортната тренировка
Показания : мозъчен инсулт, заболявания на мозъка и увреждане на мозъка, причинени от удушливым кашлица, трудно преглъщане, забавяне на храна, слюноотделением, размита произношение реч, нарушена звук, тон на гласа и скорост. Забрана смес между пациентите, за да се предотврати заболяване.
За продукта :
- Показания : мозъчен инсулт, заболявания на мозъка и увреждане на мозъка, причинени от удушливым кашлица, трудно преглъщане, забавяне на храна, слюноотделением, размита произношение реч, нарушена звук, тон на гласа и скорост. 2)
(2) с помощта на езика на машината за възстановяване на мускулите на езика съпротива език и на езика, на борбата? Сова, преди да се върне към своя заклинанию всички разбере? Повторете упражнението 10 до 20 пъти
(3) всасывающее дюза клиниката устройство се поставя между езика и небцето, езика многократно се свива устройството накрайник.
(1) Поставете език машина за възстановяване на мускулите всасывающее дюза на предните зъби преди (устни), с ръка от лук машина за възстановяване на мускулите, с устройството накрайник триене устните си. Повторете упражнението 10 до 20 пъти (както е показано на фиг.

Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Номер На Модела:
LSR-113
Материал:
Композиционен Материал
Приложение:
устата
функция 1:
Проглатывание трудности обучение
функция 2:
Смучене На Обучение
функция 3:
Дъвченето На Тренировка
функция 4:
Обучение реч
Функция 5:
Дисфагия
Тип възприятие:
Език възприятие
Приложение:
Упражнение За Преводачи